DODIK IMA DA POLUDI, DRAŠKO STANIVUKOVIĆ DOŠAO NA TRG KRAJINE: Evo kako je dočekan i šta je poručio...

Građani su novog gradonačelnika u centru grada dočekali aplauzom.

  • Mini market

  • 23. Nov. 2020  23. Nov. 2020

  • 0

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković razgovarao je danas s građanima Banje Luke na Trgu Krajine.

Stanivuković je okupljenim građanima poručio da je Trg Krajine danas slobodan i da mu je plan obilazak svih mjesnih zajednica u gradu do kraja decembra. 

– Čovjek je prioritet i tolerancija. Imamo plan za svaki dio naselja šta je potrebno. Naša dužnost je da uvijek radimo – poručio je Stanivuković.

Najavio je da mu je prvi korak revizija svega.

– Mandat smo dobili za promjene, transparentnost Gradske uprave, objavljivanje i revizija svake diplome sljedeći je korak – poručio je Stanivuković.

Građani su novog gradonačelnika u centru grada dočekali aplauzom, piše Srpskainfo.

Stanivuković je ranije poručio da će uvijek biti dostupan svojim građanima, kao i prethodne dvije godine dok je bio na funkciji narodnog poslanika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...