NA GRANICI VULGARNOG: J. Lo šokirala nastupom u Los Angelesu

Jennifer Lopez nastupala je sinoć na prestižnoj manifestaciji "American Music Awards" u Los Angelesu, a njeno pojavljivanje na sceni bacilo je publiku širom svijeta u potpunu ekstazu - ona je, jednostavno, zapalila masu!

  • Estrada

  • 23. Nov. 2020  23. Nov. 2020

  • 1

Njeno pojavljivanje na sceni bacilo je publiku širom svijeta u potpunu ekstazu - ona je, jednostavno, zapalila masu!

Latino diva izvela je svojevrsni seksi performans s kolegom Malumom, premijerno predstavivši dvije nove pjesme "Pa' Ti" i "Lonely", koje će pratiti romantičnu komediju "Marry Me", u kojoj oboje glumi, a koja će svjetlost dana ugledati u maju naredne godine.

J. Lo je nastupala u providnom kombinezonu od najlona, pokazavši svaki detalj svog izvajanog tijela, a ovo lascivno izdanje dodatno je podgrijalo atmosferu na pozornici.

Slavna 51-godišnjakinja priredila je erotikom nabijen spektakl, prepun strastvenih dodira sa Malumom, ali i zavodljivih plesnih pokreta, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Sultry display: Jennifer Lopez dominated the stage this weekend as she set pulses racing in a see-through ensemble for a racy performance at the 2020 American Music Awards

Pretty in pinstripes: Maluma took to the front of the stage in an avant-garde take on a black pinstriped suit, serving some sexy 'all that jazz' vibes

On trial: Lopez extended her killer legs as she stood atop a table, before she sat opposite Maluma, delivering a sexy musical interrogation

Barely there: Lopez showed off her incredible figure in the see-through black sheer number

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...