SLAVNA GLUMICA NAKON ŠTO JE SKANDALOZNA FOTOGRAFIJA PROCURILA U JAVNOST: "On me smije dirati koliko god to želi i nadam se da će nastaviti"

Glumica koja se proslavila ulogom D. J. Tanner u seriji "Puna kuća", već je pune 24 godine u braku s Valerijom Burneom, s kojim ima troje djece.

  • Show

  • 25. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

Candace Cameron Bure jedna je od rijetkih glumica koje se mogu pohvaliti dugovječnim brakom.

Glumica koja se proslavila ulogom D. J. Tanner u seriji "Puna kuća", već je pune 24 godine u braku s Valerijom Burneom, s kojim ima troje djece. Par, koji se vjenčao kad je Candace imala samo 20 godina, ima 22-godišnju kći Natashu, 20-godišnjeg sina Leva i 18-godišnjeg Maksima te su nedavno proslavili zaruke najstarijeg sina.

Četrdesetčetverogodišnja Candace voli se pohvaliti činjenicom da je kršćanka pa ju je šokiralo kako su pripadnici njezine vjere nedavno reagirali na fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama.

U podcastu "Confessions of a Crappy Christian" otkrila je kako su je napali ružnim komentarima nakon što je objavila fotografiju sa suprugom koja je njoj bila urnebesna.

Naime, nakon ručka povodom zaruka njihovog sina, Candace i Valeri fotografirali su se zagrljeni, a na jednoj je fotografiji suprug spustio ruku na njezinu dojku. Kad je vidjela fotografiju, oduševljeno je pitala supruga smije li je objaviti, ali nisu svi shvatili njihov smisao za humor.

image

Izvor: Instagram

Dok su se neki obožavatelji samo dobro nasmijali, drugi su je zasuli pogrdnim komentarima. "Ne bi smjela objavljivati ovo kao kršćanka" i "Trebala bi biti puno čednija", samo su neki od komentara koje su joj uputili ljutiti fanovi.

"U braku smo 24 godine, ja sam kršćanka, moj suprug je kršćanin i ponosna sam na činjenicu što smo uspjeli ostati vjenčani sve te godine. A to što se šalimo i flertujemo jedno s drugim, jedan je od razloga zašto smo uspjeli. To je nešto što bi kršćeni trebali slaviti!", izjavila je glumica.

"Seks ne prestaje s vjenčanjem. Seks je blagoslov u braku i ne sviđa mi se kad se kršćani govore da se moraš praviti da se ne seksaš i da si to napravio samo tri puta, jer imaš troje djece. Ako smo se obećali jedno drugome, onda je seks nešto što bi u braku trebalo slaviti", objasnila je Candace.

"On me smije dirati koliko god to želi i nadam se da će nastaviti. To je bit zdravog braka."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...