OSJETILA SAM JAK GRČ: Meghan Markle otkriva detalje kako je izgubila bebu

"Znala sam, dok sam na rukama ljuljala prvo dijete, izgubila sam drugo..."

  • Show

  • 25. Nov. 2020  26. Nov. 2020

  • 0

Meghan Markle šokirala je svijet. Naime, iako se posljednjih nekoliko mjeseci uveliko 'šuškalo' kako ova 39-godišnjakinja i tri godine mlađi princ Harry čekaju drugo dijete, te vijesti supružnici nikada nisu potvrdili. Međutim, za New York Times Meghan je sada otkrila kako zaista jest bila trudna, ali dijete je - izgubila u srpnju.

Trudnoću, ali i gubitak djeteta, sve do sada tajila je o javnosti, a sada je javno odlučila progovoriti o tragediji koju je doživjela. Bilo je to, započela je za spomenuti medij, obično srpanjsko jutro. 'Probudila sam se, nahranila pse, počistila Archiejevu odjeću i bojice, kosu svezala u rep i izvadila Archieja iz kolijevke', započela je glumica.

Tada je, dodaje, osjetila kako nešto nije u redu. 'Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam jak grč. Pala sam na pod s Archiejem u rukama, pjevajući uspavanku kako bih nas oboje smirila. Vesela melodija bila je u potpunoj suprotnosti s mojim osjećajem da nešto nije u redu', nastavila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...