„ODVRATNA MI JE I POMISAO DA PREĆUTIM IZJAVE MLADOG…“: Svetlana Cenić demaskirala Stanivukovića pa očitala lekciju onima koji brane njegovo negiranje genocida i slavljenje ratnih zločinaca

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 26. Nov. 2020  26. Nov. 2020

  • 6

Tako je Cenićka na Twitteru komentirala posljednje izjave novoizabranog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

„Opet se širi blok-lista. I opet: slepa nisam, gluva nisam (još uvek), a odvratna pomisao mi je da prećutim na izjave mladog ili novoizabranog kadra samo zato što je protiv Dodika i što je mlad. To, dragi moji, kući kad dođete, a ovde takve savetnike blokiram“, odgovorila je Svetlana Cenić onima koji brane Stanivukovićev stav o negiranju genocida i veličanju ratnih zločinaca.

„Zašto mislite da glasačima treba podilazati istim ispranim desničarskim izjavama?! I zašto svaki desničar umisli da predstavlja ceo narod, a svaki levičar da predstavlja državu?! I ne važi ona da, ako nisi sa nama, onda si s njima. To je način razmišljanja ograničenog mozga“, poručila je Svetlana Cenić na Twitteru.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...