"OH, S**NJE, MRZIM OVU JE***U RUPU...": Procurio urnebesni snimak Donalda Trumpa za vrijeme partije golfa (VIDEO)

Prije večere na Dan zahvalnosti, Donald Trump odlučio je odigrati partiju golfa, ali ni to mu baš nije polazilo za rukom.

  • Zabava

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

Trump je igrao na svom golf igralištu u Sterlingu u Virginiji, a u jednom trenutku lopticu je uspio lansirati u vodu.

"O, s**nje. Mrzim ovu j****u rupu!", viknuo je Trump dok je gledao kako loptica nestaje u vodi, iz čega je postalo jasno da je s tom rupom na golf igralištu i ranije imao problema.

TMZ piše da je Trump možda loše igrao, jer je još bijesan zbog izgubljenih izbora. Naime, jučer se opet oglasio na Twitteru tvrdeći da je on pobjednik američkih predsjedničkih izbora i da nema šanse da je Biden dobio 80.000.000 glasova.

"To su bili 100 posto namješteni izbori", napisao je. 

Pogledajte snimak.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...