STVARI SU SE OTELE KONTROLI: WHO upozorava, Srbija među vodećim državama po broju inficiranih koronavirusom...

Ivanuša je za televiziju Prva kazao da treba sačekati i vidjeti kakvi su rezultati dosad donesenih mjera protiv širenja infekcije.

  • Hronika

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

Direktor kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u Srbiji Marijan Ivanuša izjavio je u petak da je Srbija među vodećim državama po broju inficiranih koronavirusom.

Ivanuša je za televiziju Prva kazao da treba sačekati i vidjeti kakvi su rezultati dosad donesenih mjera protiv širenja infekcije.

"Ja sam se nadao da će se poboljšanje epidemiološke situacije u Srbiji dogoditi prije sredine decembra, ali sada to očekivanje nije realno. Vidjet ćemo za nedelju dana gdje smo", rekao je on.

Prema njegovim riječima, struka bi trebalo da pronađe balans između mjera koje je moguće provesti i onih koje je potrebno provesti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...