BIK JOZA LOCIRAN: Gladan, žedan i umoran izborio se za život, pobjegao iz tvornice prerađevina od mesa

Situacija s našim bikom je pod kontrolom te kontinuirano pratimo njegovo kretanje.

  • Šareni svijet

  • 27. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 0

Bik Joza je lociran, a službe su na terenu kako bi ga što prije spasili, izvijestili su u petak iz slatinske tvornice Mesoprerada odakle je bik pobjegao pri izlasku iz kamiona.

Situacija s našim bikom je pod kontrolom te kontinuirano pratimo njegovo kretanje, no, kako se radi o brdovitom području, situacija je malo zahtjevnija, naveli su iz Mesoprerade te dodali da ga žele što prije uloviti i pružiti mu adekvatnu pomoć.

Zahvalili su svima koji su im javili da su vidjeli njihovog bika pod već dobro znanim imenom Joza.

Potraga za bikom je i dalje u tijeku te apeliramo da se biku ne približava jer je umoran i gladan. Aktivirane su službene institucije koje sudjeluju u pronalasku, napomenuli su i istaknuli da će izvještavati o situaciji "kako bi naš hrabri Joza, sad već legenda u našem kraju, bio što prije spašen".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...