ENIS BEŠLAGIĆ IMA PORUKU ZA PREMIJERA FBiH: "E, moj Fadile... imaš pozdrav od Leonarda DiCaprija, sad mi piše da smo među prvima u svijetu po...”

Indeks kvaliteta zraka u Sarajevu, prema mjerenjima u 9 sati, iznosi 259, što ga svrstava u kategoriju vrlo nezdravog, objavljeno je na sajtu organizacije "Ekoakcija".

  • Društvo

  • 28. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 8

Popularni bh. glumac Enis Bešlagić komentarisao je na zvaničnoj Facebook stranici zagađenje zraka u Sarajevu te, između ostalog, napisao kako "nam ni respiratori, izgleda, neće moći pomoći".

"Sarajevo se guši, politika cvate... Ni respiratori nam, izgleda, neće moći pomoći...", napisao je slavni glumac na Facebook stranici.

"E, moj Fadile... Imaš pozdrav od Leonarda DiCaprija, sad mi piše da smo među prvima u svijetu po zagađenosti... Ali, onoj ljudskoj nam nema konkurencije", dodao je.

Prema podacima švicarskog portala IQAir, Sarajevo je i jutros najzagađeniji grad u svijetu s indeksom kvaliteta zraka 191.  

Indeks kvaliteta zraka u Sarajevu, prema mjerenjima u 9 sati, iznosi 259, što ga svrstava u kategoriju vrlo nezdravog, objavljeno je na sajtu organizacije "Ekoakcija".

Osobama s respiratornim oboljenjima, starijima, trudnicama i djeci savjetuje se da zbog lošeg kvaliteta zraka izbjegavaju aktivnosti na otvorenom prostoru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...