DNS-ovac PRIJAVIO DNS-ovca; ODBORNIK DOBIO PRIJETEĆU PORUKU OD MINISTRA U VLADI RS-a: "J.... li ti milu majku"

Iz policije je kratko rečeno da se po prijavi postupa.

  • Hronika

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Savo Popić, novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini, prijavio je bijeljinskoj policiji da mu je prijetio stranački kolega Đorđe Popović, ministar saobraćaja i veza RS.

Prema nezvaničnim saznanjima "Nezavisnih novina", Popić je u prijavi naveo da mu je Popović prijetio putem mobilnog telefona, odnosno porukom.

Popić tvrdi da je 28. novembra nešto nakon 11 sati od Popovića prvo dobio uvredljivu poruku, a zatim je uslijedio i poziv.

"Ja se nisam javljao. Onda idu dvije poruke, koje su prijetećeg sadržaja", rekao je Popić, koji dodaje da jedna od poruka glasi "Doći ću u u Bijeljinu… Seli se, svi mafijaši te neće spasiti… J…. li ti milu majku!"

Kako je dodao, te poruke je dobio na društvenoj mreži WhatsApp, a kao dokaz ih je fotografisala policija.

Iz policije je kratko rečeno da se po prijavi postupa te da je o svemu obaviješteno nadležno tužilaštvo. Popović kaže da Popiću nije prijetio.

"Niti sam kome prijetio niti mi nešto u životu znači taj Savo Popić. A za ostalo ćete čuti", rekao je Popović.

On dodaje da Popića poznaje.

"To nije nikakva značajna ličnost na političkom nebu RS", rekao je Popović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...