TUŽNA VIJEST: U 54. godini života preminuo direktor Direkcije za prodaju, promociju i podršku "BH Telecoma" Elvedin Kanafija

Elvedin Kanafija, po zanimanju diplomirani inžinjer elektrotehnike, oženjen, otac dvoje djece, ostat će upamćen i kao kandidat za načelnika općine Travnik na proteklim izborima.

  • Vijesti

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Danas je u 54. godini života preminuo Elvedin Kanafija, direktor Direkcije za prodaju, promociju i podršku "BH Telecoma".

Kako prenose mediji, Kanafija je izgubio bitku s koronavirusom. 

U svojoj dugogodišnjoj karijeri od 29 godina obavljao je brojne odgovorne dužnosti radeći poslove inžinjera, profesora u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktora Regionalne direkcije "BH Telecoma" Travnik, direktora Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku "BH Telecoma" Sarajevo. Bio je i aktivni takmičar u Šahovskom klubu Travnik, glumac u Amaterskom pozorištu Travnik te predsjednik Upravnog odbora Bosanskog kulturnog centra u Travniku, prenosi TNT portal

Elvedin Kanafija, po zanimanju diplomirani inžinjer elektrotehnike, oženjen, otac dvoje djece, ostat će upamćen i kao kandidat za načelnika općine Travnik na proteklim izborima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...