BARCELONA JE ODBILA 250 MILIONA EURA ZA MESSIJA: Evo ko mu je nudio ovu cifru...

Katalonski gigant Barcelona odbio je rekordnu ponudu za prvu zvijezdu Lionela Messija.

  • Sport

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Kako je otkrio bivši predsjednik Joan Laporta, koji će biti kandidat na predstojećim izborima za tu funkciju, Inter je 2006. godine nudio astronomskih 250 miliona eura, ali je Laporta odbio.

To je, navodno, bilo prije 16 godina, odnosno mnogo prije naglog skoka transfera koji se desio 2017., kada je Neymar prihvatio izlaznu opciju iz Barcelone i prešao u PSG za 222 miliona.

"Mi smo odbili 250 miliona od Intera. Moratti je htio da ga dovede u Milano. Tada sam vidio da njegova porodica ima mnogo povjerenja u mene. Rekao sam Messijevom ocu da je najbolje za njega da ostane u Barceloni i kroz trofeje i igre stekne slavu", otkrio je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...