JE LI FSO RAZLOG SMRTI: Ubio se Putinov tjelohranitelj u Kremlju

Starost osobe koja je izvršila samoubistvo, nije prijavljena, ali sudeći po fotografiji objavljenoj na kanalu "Telegram", ipak je riječ o mladiću.

  • Svijet

  • 30. Nov. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Napominje se da supruga, sa kojom je Zaharov uskoro trebalo da se razvede, nije obaviještena o samoubistvu.

Tjelohranitelj ruskog predsjednika Vladimira Putina ubio se danas u Kremlju. Prema Telegramu "Baza", zaposleni u 5. odjeljenju ULO SOM FSO Rusije Mihail Zaharov izvršio je samoubistvo tokom radnog vremena.

Napominje se da bi razlog samoubistva mogao da bude "ravnodušan odnos rukovodstva FSO prema radnim uslovima zaposlenog i brojnim prekovremenim radom“ - u jednoj od posljednjih smjena Zaharov je bio na poslu više od 15 sati.

Prema riječima kolega preminulog, u FSO postoji nedostatak osoblja - tako da su prinuđeni da rade mnogo više i bez dodatnih plaćanja.

Starost osobe koja je izvršila samoubistvo nije prijavljena, ali sudeći po fotografiji objavljenoj na kanalu Telegram, ipak je riječ o mladiću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...