MAGAZINOVIĆ LJUT ZBOG BLAMA VLASTITE PARTIJE: "To je udruženi zločinački poduhvat"

"Kriminalno je svugdje, a posebno podlo takvu stvar uraditi u Srebrenici, u kojoj vlada svakodnevna borba za poštivanje osnovnih ljudskih prava i mir."

  • Vijesti

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Saša Magazinović, predsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH, komentarisao je danas na Twitteru dešavanja u Srebrenici nakon što je uhapšen Bego Bektić, predsjednik OO SDP-a Srebrenica, zbog navoda o malverzacijama u izbornom procesu u Srebrenici.

"Ne u moje ime! Kao i svi, ljut sam zbog događaja u Srebrenici. Nisu to radili u ime Partije! To je udruženi zločinački poduhvat. Kriminalno je svugdje, a posebno podlo takvu stvar uraditi u Srebrenici, u kojoj vlada svakodnevna borba za poštivanje osnovnih ljudskih prava i mir", naveo je Magazinović.

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije BiH je na hitnoj telefonskoj sjednici donijelo odluku o raspuštanju Opštinske organizacije SDP-a Srebrenica, kao i o isključenju iz partije predsjednika ove organizacije Bege Bektića. Odluka je donesena na osnovu informacija o tome da je Bego Bektić učestvovao u malverzacijama u izbornom procesu u Srebrenici.

(N1)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...