SPISAK ŽELJA TRENERA BAYERNA: Salihamidžić dobio teške zadatke, treba da dovede...

Nova sezona u kojoj minhenski Bayern brani sve titule koje je mogao osvojiti, za sada teče bez većih problema i turbulencija u redovima njemačkog velikana.

  • Sport

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Ipak, na Allianz Areni već razmišljaju kako da osvježe tim novim igračima.

O Davidu Alabi i njegovom ugovoru već se odavno ne priča, ali su aktuelizirane druge teme.

Kako piše njemački "Bild", na meti Bavaraca navodno je dvojac Borussije M'gladbach Denis Zakaria i Florian Neuhaus. Obojica 23-godišnjaka igraju u veznom redu. Švicarac Zakaria nastupa na poziciji defanzivnog veznog, dok Neuhaus igra u centralnom dijelu veznog reda.

Kako piše "Bild", navodno su obojica fudbalera interesantna treneru Bayerna Hansu Flicku, ali bi problem moglo predstavljati obeštećenje.

Ugovor Zakarije vrijedi do 2022. godine, dok je Neuhaus potpisao do 2024. godine, što baš i neće olakšati posao Hasanu Salihamidžiću.

Osim dvojice fudbalera Borussije, navodno su, prema pisanju "Bilda", na listi želja i talentovani francuski veznjak Eduardo Camavinga (Rennes), kao i Lucien Agoume (nastupa za Speziju kao posuđeni igrač Intera).

(Faktor) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...