ÐUKANOVIĆ JOŠ JEDNOM POTVRDIO KO JE GAZDA U CRNOJ GORI: "Ispunio je sve uslove za protjerivanje"

Predsjednik Crne Gore danas je prisustvovao predstavljanju programa nove Vlade te države, mandatara Zdravka Krivokapića.

  • Regija

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je danas da je ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović opravdano protjeran iz Crne Gore, prenijele su podgoričke "Vijesti".

Ðukanović je u pauzi sjednice parlamenta, gdje je prisustvovao predstavljanju programa Vlade mandatara Zdravka Krivokapića, ocijenio da su diplomatski odnosi Crne Gore i Srbije na nivou kao i s ostalim državama.

O odluci odlazećeg MSP-a da protjera ambasadora Srbije u Podgorici Vladimira Božovića zbog izjave o Podgoričkoj skupštini 1918., Ðukanović je rekao: "Smatram da je ambasador Srbije ispunio sve uslove za ovakav odnos Ministarstva spoljnih poslova prema njemu."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...