A NE SPUŠTAJU CIJENU: Pogledajte koliko će neki turbofolkeri u Srbiji zaraditi na dočeku 2021. godine, iako...

...sutra u toj državi uvode nove restriktivne mjere.

  • Estrada

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Iako je stanje s koronavirusom u Srbiji svakim danom sve gore, izgleda da Srbi još vjeruju da će Novu godinu dočekati na tamošnjim splavovima i u klubovima, prenosi Index.hr.

"Kurir" piše da je situacija s dočecima Nove godine u Srbiji ista kao i prošle godine te da se pjevači i ugostitelji ponašaju kao da korone nema.

"Niko od pevača nije spustio cenu nastupa za najluđu noć, već se drže onih prošlogodišnjih, ali ni cene karata nisu ništa povoljnije. Mnogi Beograđani su bez problema platili svoja mesta, iako je sve još uvek neizvesno. Neki od klubova i restorana planiraju novogodišnju proslavu, ali karte za istu nisu naplaćivali, već su samo radili rezervacije. To znači da su gosti zauzeli stolove, a da će ulaz platiti na sam doček. Podrazumeva se i da će oni koji su prodavali karte, novac vratiti kupcima ako ne bude proslave, baš kao što će i oni pevači koji su unapred uzeli honorar ili avans, sve morati vratiti organizatorima, što stoji u ugovorima", piše u spomenutom tabloidu.

"Menadžer jednog kluba koji organizira doček na čak tri lokacije nam je rekao da su oni uredno pevačima koji će nastupiti uplatili ugovoren honorar, koji iznosi po nekoliko desetaka hiljada eura, ali da ima i pojedinih pevača koji za svoj angažman nisu tražili novac unapred", navodi "Kurir".

Isti medij piše da je Nataša Bekvalac svoj nastup u jednom beogradskom klubu naplatila 25 hiljada eura. Njena kolegica Katarina Grujić svoj je nastup, navodno, naplatila pet hiljada eura manje.

Turbofolk zvijezda Đani navodno će za svoj nastup dobiti 35 hiljada eura. Rada Manojlović i Peđa Medenica navodno su za najluđu noć u godini već dobili 50 hiljada eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...