VRAG JE ODNIO ŠALU: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

Danas pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, Krajini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne.

  • Vijesti

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Obilnije padavine na zapadu i jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren u Posavini i Krajini sjeverozapadni, a u ostatku zemlje uglavnom jugozapadni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne očekuju se povremeno jaki udari juga. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 12, a dnevna od -1 do 6 do 10, na jugu do 15°C.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, a u Bosni sa snijegom. Jutarnja temperatura od -2 do 4, a dnevna od 3 do 9, u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne od 10 do 15°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu od 8 do 12, a dnevna od 9 do 15°C.

U nedjelju oblačno vrijeme s kišom. Obilnije padavine u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 5 do 10, a dnevna od 7 do 16°C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...