MIRALEM PJANIĆ ODIGRAO UTAKMICU ZA PAMĆENJE: Pogledajte Barcelonino razbijanje Ferencvaroša i blistav nastup bh. reprezentativca (VIDEO)

Miralem Pjanić odigrao je kompletan meč 5. kola Lige prvaka protiv Ferencvaroša.

  • Sport

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Katalonci su ostvarili rutinsku pobjedu sa 3:0, a Pjanić je bio među najboljima na terenu, barem gledajući statistiku.

Bosanskohercegovački reprezentativac je, prema statističkim podacima, odigrao svoj najbolji susret u Ligi prvaka, bez obzira na to što nije postigao gol ili upisao asistenciju.

Naime, Pjanić je imao 134 pokušaja dodavanja, a uspješno je realizovao njih 126, što mu je najbolji učinak u dosadašnjih 77 utakmica Lige prvaka.

Učinak od 126 uspješnih pasova je, ujedno, i najbolji u dosadašnjem dijelu ove sezone Lige prvaka, po čemu je iskusni veznjak rekorder takmičenja. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...