SEKSI MAMA: Jedna od najljepših žena svijeta rodila je ljetos, a sada je objavila intimne fotografije iz trudničkih dana

Sa svojim pratiocima podijelila je fotografije iz trudnoće, koje do sada nije pokazala.

  • Show

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Manekenka Gigi Hadid (25) i njezin partner, pjevač Zayn Malik (27) u septembru su dobili svoje prvo dijete. Gigi je rodila djevojčicu, a u trudnoći je uživala. Sada je sa svojim pratiocima podijelila fotografije iz trudnoće, koje do sada nije pokazala.

- August je. Čekamo našu djevojčicu - napisala je Gigi u opis fotografija. Na jednoj od fotografija pozirala je sa svojim partnerom koji se bradom ponosno prislonio na njezin trbuščić.

 24sata

Foto: Instagram

Podijelila je i fotografije na kojima je istaknula cijeli trudnički trbuh. Pozirala je u pripijenoj haljini naslonjena na ogradu. 

24sata

Foto: Instagram

Gigi Hadid je u početku skrivala trudnoću i tek je u aprilu potvrdila da im stiže prinova. Ona i Zayn prohodali su 2015., onda su 2018. objavili kako su prekinuli.

24sata

Foto: Instagram

Novopečeni roditelji ime djevojčice još nisu otkrili, a kada je došla na svijet, bili su presretni.

- Ljubav koju osjećam za ovo maleno stvorenje je izvan mog razumijevanja. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu zvati mojom i zahvalan na životu koji ćemo imati zajedno - napisao je bivši član benda "One Direction" na društvenim mrežama. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...