I TO JE MOGUĆE: Dio tijela kojeg se žene najviše stide, a muškarci su ludi za njim

Tekst je objavljen na hrvatskom portalu "Zadovoljna".

  • Sex i grad

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Suprotno općem (ženskom) mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima.

Jedna poznata inozemna web stranica posvećena fitnessu provela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba spola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka. Jedan dio tijela zbog kojeg se žene često osjećaju nesigurno i skrivaju ga, muškarci su naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu. U pitanju je - trbuščić. Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je trbuščić seksi i vole ga vidjeti na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

Kada je u pitanju lice, 87 posto muškaraca izjavilo je kako na njemu prvo primijeti oči, a na drugom mjestu našle su se usne. Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira "prosječan" izgled ženskog tijela, a atletski građeno žensko tijelo prioritet je za samo 3 posto anketiranih muškaraca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...