NINO RASPUDIĆ OTKRIO DETALJE TEŠKE BITKE S KORONOM: „Smjestili su me u bolnicu i pet dana sam primao kisik. Primio sam dvije litre. Iako sam nepušač, dogodilo se…“

Mostarac Nino Raspudić prebolio je koronu. No, ne bez problema, čak je završio u Zaraznoj bolnici, gdje je proveo pet dana.

  • Društvo

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 1

Za "RTL Direkt" je ispričao kako je izgledao njegov oporavak.

"Šesti dan nakon prvih simptoma sam osjetio probleme s disanjem i zamolio sam prijatelja koji je prebolio koronu - znači, ne mogu ga zaraziti - da me odveze u 'Fran Mihaljević'. Čekao sam u šatoru kao i svi i onda su me stavili u jedan kontejner s grijalicom. Vadili su mi krv, slikali pluća i dobio sam infuziju", priča Raspudić.

"Smjestili su me u bolnicu i pet dana sam primao kisik. Primio sam dvije litre", rekao je 45-godišnji Raspudić, koji je nepušač, bavi se sportom i dobrog je zdravlja.

"Zanimljivo je da je moj cimer isto bio nepušač, nekih 40 godina. On je ostao duplo duže od mene u bolnici i primio je 12 litara kisika", otkrio je Raspudić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...