KAD NEMA MESSIJA, MIRE JE GLAVNI NA TERENU: Barcelona oduševljena igrom Miralema Pjanića u Ligi prvaka, "Zmaj" je dobio i nadimak...

Miralem Pjanić konačno je odigrao svih 90 minuta i pokazao Ronaldu Koemanu da na njega mora ozbiljnije računati.

  • Sport

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 0

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Ferencvaroš (3:0), a jedan od najboljih na terenu bio je bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Bosanskohercegovački veznjak meč je završio sa čak 126 uspješnih dodavanja od 134 pokušaja, što mu je najbolji učinak u dosadašnjih 77 mečeva u Ligi prvaka.

Bh. reprezentativac dobio je i velike pohvale španskih medija, koji pišu da je Pjanić konačno pokazao zbog čega ga je Barcelona ovog ljeta dovela u svoje redove iz Juventusa.

Čini se da su i u Barceloni oduševljeni partijom Pjanića, jer su se oglasili na Instagramu s posebnim nadimkom za bh. igrača.

"Dirigent orkestra", napisali su iz katalonskog kluba iz fotografiju Pjanića.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...