BORA ĐORĐEVIĆ VODI BITKU ZA ŽIVOT: Frontmenu grupe "Riblja čorba" KANCER se proširio na PLUĆA?!

Rok muzičar i basista grupe “Riblja čorba” Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini od posljedica koronavirusa, ali Bora Đorđević nije prisustvovao njegovoj sahrani, jer vodi bitku za život protiv raka, koji mu se proširio na pluća.

  • Estrada

  • 05. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 4

Pjevač i frontmen grupe “Riblja čorba” Bora Đorđević, koji sa porodicom živi u Ljubljani, nije došao na sahranu svog dugogodišnjeg prijatelja, jer je, navodno, u veoma teškom stanju.

Bori je prošle godine dijagnostifikovan kancer prostate, a nedavno se njegovo stanje, navodno, pogoršalo.

- Bora vodi bitku za život. Njegovo zdravstveno stanje znatno se pogoršalo, kancer se proširio i na pluća pa Bora redovno odlazi na hemoterapije. Doktori čine sve što je u njihovoj moći kako bi se Borino stanje stabilizovalo, a upravo iz tog razloga on je odlučio da ne dođe na Mišinu sahranu. Dodatni rizik predstavlja i koronavirus, što bi bilo kobno za Boru, koji je ionako u lošem stanju - rekao je dobro obaviješteni izvor za Objektiv.rs.

Izvor dodaje i da Bora rijetko napušta porodični dom, kao i da mu je supruga najveći oslonac i podrška u teškim trenucima.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...