MODNA LEKCIJA IZ STILA: Melania Trump ukrala pažnju u skupocjenom kožnom kaputu i vrtoglavim 'zebrastim' štiklama

Ovog puta je očarala u kožnom kaputu sa potpisom poznate modne kuće "Alexander McQueen" u crvenoj boji, čija je cijena oko 9.965 konvertibilnih maraka (6.200 dolara), a outfit je zaokružila crnom haljinom klasičnog kroja i štiklama Manola Blahnika s uzorkom zebre.

  • Show

  • 06. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

Melania Trump, supruga Donalda Trumpa, američkog predsjednika na odlasku, redovno izaziva oduševljenje modnih znalaca svojim fantastičnim kombinacijama. 

Atraktivna Slovenka dobro zna kako naglasiti svoju besprijekornu figuru pa je na političkom skupu podrške senatoru Davidu Perduu i senatorici Kelly Loeffler, što je ujedno prvo službeno Trumpovo javno pojavljivanje od predsjedničkih izbora na kojima ga je pobijedio Joe Biden, izgledala kao da je upravo sišla s modne piste, piše Tportal.

Lijepa brineta koja se nekad bavila manekenstvom, ponovno je osmislila stajling kojem se nema što prigovoriti.

Ovoga je puta očarala u kožnom kaputu s potpisom poznate modne kuće Alexander McQueen u crvenoj boji čija je cijena oko 9.965 konvertibilnih maraka (6.200 dolara), a outfit je zaokružila crnom haljinom klasičnog kroja i štiklama Manola Blahnika s uzorkom zebre.

Ovaj kaput izrađen od najfinije talijanske kože, viđen prošle jeseni na pariškoj Sedmici mode, jedan je od onih odjevnih komada koji garantuje poglede.

Kaput s dvorednim kopčanjem bio je pun pogodak za vitku i visoku Melaniju koja je u nekoliko prigoda nosila kreacije ove poznate britanske modne kuće.

Prepoznatljiva slojevito ošišana frizura u bronde nijansi s lagano uvijenim krajevima i mačkasto našminkane oči upotpunili su ovaj stajling po mnogima jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Melania (50) je dobro poznata po svojoj bogatoj kolekciji statement kaputa, te najradije bira krojeve koji prate liniju tijela.

Inače, sličan crveni model kaputa s visokim ovratnikom nosila je u februaru ove godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...