IZGUBIO JE BITKU S KORONOM: Preminuo visoki funkcioner DNS-a

Milaković je preminuo danas u 12.40 sati, a na liječenju u UKC-u nalazio se od 6. novembra nakon što je zaražen koronavirusom.

  • Vijesti

  • 12. Dec. 2020  12. Dec. 2020

  • 0

Visoki funkcioner DNS-a Nedeljko Milaković preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od posljedica zaraze koronavirusom, saznaje "Srpskainfo".

Kako je potvrđeno za "Srpskainfo", Milaković je preminuo danas u 12.40 sati, a na liječenju u UKC-u nalazio se od 6. novembra nakon što je zaražen koronavirusom.

Iako je u proteklih deset dana njegov nalaz bio negativan, Milakovićevo zdravstveno stanje se pogoršalo, zbog čega je bio priključen na respirator.

Nažalost, nije se uspio izboriti za život.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...