ŠOKIRAO JE JAVNOST: Suprugu i dijete izbacio iz kuće zbog 22 godine starije ljubavnice

Iako su mu tek 24 godine, za njim lude mnoge žene povezane s NBA svijetom, a zbog jedne takve je učinio i nešto potpuno nezamislivo. Izbacio je svoju suprugu i jednoipolgodišnje dijete iz kuće.

  • Sport

  • 14. Dec. 2020  15. Dec. 2020

  • 0

Malik Beasley, košarkaš Minnesota Timberwolvesa podigao je veliku prašinu posljednjih dana, no ne zbog ugovora koji je potpisao, već zbog izvansportskih aktivnosti ili preciznije - vanbračnih, piše Večernji list.

Naime, iako su mu tek 24 godine, za njime lude mnoge žene povezane s NBA svijetom, a zbog jedne takve je učinio i nešto potpuno nezamislivo.

Nakon što je potpisao ugovor od 60 milijuna dolara na četiri godine, izbacio je svoju ženu i jednoipolgodišnje dijete iz kuće. Razlog? Ljubavnica starija 22 godine.

Da je varao svoju suprugu Montanu Yao nije tajna, no sada je i uhvaćen i to sa suprugom Scottieja Pippena, legende Chicago Bullsa, Larisom.

Viđeni su i kako se u javnosti drže za ruke, a šokirana supruga je zatražila razvod. Ipak, to nije utjecalo na to da se NBA igrač 'pospe pepelom' već je izbaccio i nju i dijete iz kuće i ostavio javnost bez teksta svojim postupkom. S druge strane, Larisa je u procesu razvoda od bivše NBA zvijezde, a javno je i priznala da ga je varala s mnogim igračima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...