OHRABRUJUĆE PORUKE PREDSJEDNICE EUROPSKE KOMISIJE: "Prvi Europljani bit će vakcinisani vjerovatno..."

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen izjavila je u utorak da će prvi Europljani "vjerovatno" biti vakcinisani protiv Covida-19 prije kraja ove godine nakon što je Europska agencija za lijekove objavila da bi mogla odobriti vakcine "Pfizera" i "BioNTecha" na sastanku 21. decembra.

  • Svijet

  • 15. Dec. 2020  16. Dec. 2020

  • 0

Europska agencija za lijekove (EMA) u utorak je objavila da će sastanak na kojem je moguće odobrenje vakcinaPfizera i BioNTecha biti pomaknut za 21. decembar, umjesto ranije predviđenog datuma 29. decembra.

"Svaki dan je važan, radimo punom brzinom na odobrenju vakcina protiv covida-19 koje je sigurno i učinkovito. Pozdravljam vijesti iz EMA-e. Vjerojatno će prvi Europljani biti vakcinisani prije kraja 2020.", objavila je na Twitteru predsjednica Komisije Ursula von der Leyen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...