TRUMPOVI SE SELE: Evo za koju su se državu odlučili...

Nije zasad poznato hoće li Donald u penziju.

  • Svijet

  • 15. Dec. 2020  16. Dec. 2020

  • 0

Iako se Donald Trump (74) ne miri s porazom na predsjedničkim izborima čak ni nakon što su elektori službeno potvrdili pobjedu Joea Bidena, činjenica je kako će uskoro morati napustiti odaje Bijele kuće.

Magazin Page Six piše kako je Melania (50) puno lagodnije i ranije prihvatila sudbinu te da se već raspituje o privatnim školama na Floridi, za njihovog sina Barrona (14). Prenose kako je prva dama posjetila školu Pine Crest u turističkom gradiću Fort Lauderdale. Školarina tamo iznosi 35.000 dolara godišnje.

Trumpovi, po svemu sudeći, nakon što prepuste dosadašnji dom političkim protivnicima sele na Floridu. Nije zasad poznato hoće li Donald u penziju, no u svakom slučaju radi se o omiljenom mjestu za život američkih penzionera, a topliji kraj privlači, dakako, i brojne turiste iz svih dijelova SAD-a.

Američki mediji prenose kako će već od januara nova adresa porodice biti u popularnom odmaralištu Mar-a-Lago, pitoresknom mjestašcu u neposrednoj blizini Delray Beacha te nešto sjevernije od Miamija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...