JESTE LI GA VIDJELI: Nestao Vladimir Jakšić iz sarajevskog naselja Dobrinja

Po saznanjima ujaka, Vladimir (43) udaljio se 13. novembra u nepoznatom pravcu s adrese stanovanja, odnosno ulice Dobrinjske bolnice, općina Novi Grad.

  • Hronika

  • 16. Dec. 2020  17. Dec. 2020

  • 0

MUP Kantona Sarajevo objavio je prije dva dana da je nestao Vladimir Jakšić.

Nestanak je prijavio njegov ujak 10. decembra.

Po saznanjima ujaka, Vladimir (43) se 13. novembra udaljio u nepoznatom pravcu s adrese stanovanja, odnosno ulice Dobrinjske bolnice, općina Novi Grad.

"Dana 13.11.2020. godine lice se u nepoznatom pravcu udaljilo sa adrese stanovanja. Druge okolnosti nestanka su nepoznate", naveli su iz MUP-a KS.

Vladimir je visok oko 175 cm, mršavije je tjelesne građe, ima okruglo lice, svijetlo-smeđu kosu.

"U slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla pomoći u pronalasku nestale osobe obavijestit PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona : 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar Uprave policije MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu", navode iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...