HOPA CUPA S MADONNOM: Glumac otkrio svoj najluđi trenutak na zabavi sa slavnom pjevačicom

Na pitanje koji je bio njegov najveći "zvjezdani trenutak", Rafe se prisjetio lude zabave na koju ga je pozvala Madonna.

  • Show

  • 17. Dec. 2020  17. Dec. 2020

  • 0

Zvijezda serije "The Shaun of the Dead" Rafe Spall u emisiji "There's Something About Movies" raspričao se o neočekivanim trenucima koji su u njegov život stigli sa slavom.

Na pitanje koji je bio njegov najveći "zvjezdani trenutak", Rafe se prisjetio lude zabave na koju ga je pozvala Madonna.

image Foto: Shutterstock

Naime, za vrijeme izvođenja predstave "Betrayal" na Broadwayju, u kojoj je glumio uz Daniela Craiga i Rachel Weisz, glumačku ekipu u svoj je dom pozvala pjevačica Madonna, koja je, prema pričama 37-godišnjeg Rafe, i privatno prava "party zvijer".

"Madonna je došla pogledati predstavu i kasnije je svratila u backstage. Pohvalila je predstavu i moju izvedbu te nas pozvala da sljedećeg dana dođemo u njezinu kuću na večeru", započeo je priču Rafe.

Kad su stigli na lokaciju, glumci su shvatili da Madonna živi u dvije velike vile koje se nalaze jedna do druge, a večera je bila sve samo ne uobičajena.

"A sad svi plešite!"

image Foto: Shutterstock

"Čim smo završili s jelom, raščistili su stolove, a Madonna je rekla: 'Svi ustanite i zaplešite!'"

"Rekao sam sebi, OK, nemoj zeznuti. I tako sam plesao, a Madonna je došla do mene i počela se trljati uz moje tijelo. Tako je sitna, i još je imala zlatne grillse na zubima...", prisjetio se večeri koju nikad neće zaboraviti poznati glumac.

Nakon intimnog plesa, Madonna je viknula Rafeu da zapleše u centru kruga, koji se odjednom formirao.

"Ona je bila na tronu, sa plesačima, a odjednom se stvorio krug. Ušao sam u sredinu i izvodio dva pokreta koja znam", izjavio je glumac i u emisiji pokazao svoje smiješne plesne pokrete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...