KRUŠKA, GREJP, DINJA, LIMUN: Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni smatra da ženske grudi mogu naznačiti karakter u istoj mjeri kao što to čini astrologija. Podijelio ih je na dinje, grejp, kruške i limun.

  • Sex i grad

  • 19. Dec. 2020  19. Dec. 2020

  • 3

Želite li zaviriti u tajne ženine duše prije nego što se stopite u strastvenom zagrljaju, pomoć potražite u staroj španskoj umjetnosti proricanja - sternomanitiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obilježja na prsima, a u današnje vrijeme ovom se metodom služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njezinih grudi.

alt

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni objasnio je da ženine grudi mogu naznačiti karakter u istoj mjeri kao što to čini astrologija. Tipove grudi uporedio je s voćkama te tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks te su pravi životni suputnici.

No, žene s velikim grudima dijeli na one koje će rijetko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nježnosti. Prema obliku poprsja, Lorenzoni je žene podijelio na dinje, grejp, kruške i limun. Dodao je i narandže te tvrdi kako žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja traži divljenje i voli se razmaziti

alt

Voćni popis počinje dinjama. Piero tvrdi kako se žene okruglih grudi doimaju majčinski. No, žene s poprsjem u obliku dinja prije svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će rijetko odbiti vaš poziv na seks.

Limun je uvijek u potrazi za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebali bi birati one čiji vrh poprsja podsjeća na polovicu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grejp voli nježnost i nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda djeluju seksi i zavodljivo, no one su u biti stidljive i nisu zainteresirane za velike izljeve strasti. Razmazit će partnera, ali ispred seksa stavit će izmjenjivanje nježnosti.

Slatka je kao kasna kruška

alt

Ako ste pikirali ljepoticu s prsima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. I pripazite! Iako djeluju vrlo ozbiljno, ove su pripadnice nježnijeg spola sklone preljubi.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...