IRMA BARALIJA NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: "Historijski izbori, a kako stvari trenutno stoje, i historijski rezultati Bh. bloka, pogotovo u općini..."

"Informacije koje imamo, pokazuju da će Bh. blok Mostar (SDP BiH - Naša stranka), zajedno sa Prvom mostarskom partijom, od pet mandata koje idu s našeg gradskog područja, možda imati tri", izjavila je nositeljica liste Bh. bloka za gradsko područje Stari grad Irma Baralija.

  • Vijesti

  • 21. Dec. 2020  21. Dec. 2020

  • 2

"Historijski izbori, a kako stvari trenutno stoje, možda i historijski rezultati Bh. bloka, pogotovo kada govorimo o području Stari grad. Naravno, nećemo još proglašavati pobjedu, ali smo jako sretni", istaknula je Baralija.

Nosilac liste Bh. bloka i predsjednik GO SDP-a Mostar Arman Zalihić kazao je kako su brojevi koji pristižu u štab Bh. bloka, ohrabrujući.

"Na malom uzorku imamo brojeve koji ohrabruju i jako smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima. U Starom gradu smo već pobijedili na nekoliko biračkih mjesta, u Centralnoj zoni, Donjoj Mahali i Brankovcu, a kada je riječ o gradskim područjima Jugozapad i Zapad, tu smo druga politička opcija, iza HDZ-a BiH, i po ovim projekcijama, sigurno ćemo uzeti vijećnike na tim gradskim područjima", istaknuo je Zalihić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...