VUČIĆ ZABRINUT: Poslao tim ljekara da prate stanje MILORADA DODIKA

Milorad Dodik pozitivan je na koronavirus, što je utvrđeno nakon trećeg PCR testa. Ta je informacija saopštena iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

  • Društvo

  • 23. Dec. 2020  23. Dec. 2020

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH nije idealno, ali da nije ni najgore.

- Dodik je u Banjaluci. Mi smo jučer poslali ekipu naših ljekara, na čelu sa Goranom Stevanovićem. Pratimo u svakom trenutku - rekao je Vučić te dodao:

- Čujem se s njim dva-tri puta dnevno. Želim mu dobro zdravlje. On se dobro drži, ali nije stanje idealno. Nije onakvo kakvo bismo mi voljeli - prenosi B92.

Kao što smo već pisali, Milorad Dodik pozitivan je na koronavirus, što je utvrđeno nakon trećeg PCR testa. Ta informacija saopštena je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, gde je konzilij ljekara razmatrao zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika.

- Uočeno je da ima otežano disanje. Dijagnostikovana je obostrana upala pluća, a treći test na novi koronavirus je pozitivan. Zdravstveno stanje Milorada Dodika je stabilno, on se osjeća dobro i prima adekvatnu terapiju - saopćeno je ranije iz UKC-a RS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...