KAO U FILMU "GORI VATRA": Novi gradonačelnik u prostorijama Gradske uprave Visokog nije zatekao ni papirić, police i ladice potpuno prazne (FOTO, VIDEO)

Mirza Ganić, novoizabrani gradonačelnik Visokog, danas je zvanično preuzeo funkciju gradonačelnika nakon što je izabran na proteklim lokalnim izborima.

  • Mini market

  • 23. Dec. 2020  24. Dec. 2020

  • 0

Naime, Mirza Ganić je ulaskom danas u Gradsku upravu Visokog zatekao apsolutnu prazninu u kabinetu gradonačelnika, a zahtjev za izvještajima i trenutnim stanjima računa koje je trebala predati odlazeća gradonačelnica Amra Babić nije dobio kao što se ni Babić nije pojavila na primopredaji.

Ganić je naglasio da je želio iskreno da se Babić zahvali na svemu onom što je urađeno dobro do sada, te da nije vrijeme za loše stvari.

Međutim, ono što (ni)je zatekao u kabinetu gradonačelnika šokiralo je prisutne novinare.

Pogledajte video OVDJE.

alt

alt

alt

alt

alt

Pogledajte i video:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...