DIV IZ ŽIVINICA NIJE MOGAO SAM: Odličan start Jusufa Nurkića na početku NBA sezone nije bio dovoljan očajnom Portlandu, pogledajte sve poene košarkaškog "Zmaja"

Jusuf Nurkić je u prvoj utakmici sezone proveo na parketu 22 minute. Pogodio je pet od devet šuteva iz igre te je meč završio sa 13 poena, tri skoka i tri asistencije.

  • Sport

  • 24. Dec. 2020  24. Dec. 2020

  • 0

Portland Trail Blazersi poraženi su od Utah Jazza na startu nove NBA sezone rezultatom 120:100.

Izuzev u uvodnim minutama meča, kada je domaći tim imao prednost, ostatak utakmice potpuno je pripao Jazzu, koji je lagano stigao do trijumfa na otvaranju sezone.

Jazz je u jednom trenutku imao i 31 poen prednosti u ovom meču. Ipak, u finišu Portland nekako uspijeva da spusti razliku na konačnih minus 20.

Jusuf Nurkić je u prvoj utakmici sezone proveo na parketu 22 minute. Pogodio je pet od devet šuteva iz igre te je meč završio sa 13 poena, tri skoka i tri asistencije.

Utah su do trijumfa vodili Donovan Mitchell i Rudy Gobert sa po 20 poena, a Gobert je uhvatio i 17 skokova. CJ MCollum je ubacio 23 poena kod Trail Blazersa.

Pogledajte sve poene Jusufa Nurkića u utakmici protiv Utah Jazza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...