KROZ OBJEKTIV FOTOREPORTERA "SB-a": Sarajevske ulice prekrio snijeg (FOTO)

Pogledajte u fotogaleriji šta je zabilježio naš fotoreporter.

  • Vijesti

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 0

Sarajevo danas izgleda predivno i čisto, a na ulicama su samo rijetki.

U Sarajevu će danas biti oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom. Dnevna temperatura iznosit će oko 2 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U nedjelju, 27. decembra 2020., prognozira se pretežno oblačno vrijeme. Prije podne sa slabim snijegom, a na jugu sa slabom kišom. Prije podne vjetar sjevernog smjera. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, a na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 8°C.

Pogledajte u fotogaleriji šta je zabilježio naš fotoreporter.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...