POLICAJCI U NEVJERICI: Nevjerovatno je šta je ovaj vozač uradio, i to sve samo zato što je mrzio šefa…

U prvom trenutku policija je bila bespomoćna, jer je automobil kupljen na leasing, a nosilac je bila rentakar kuća koja je propala.

  • Auto

  • 29. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 1

Mržnju prema šefu ljudi pokazuju na različite načine. Neki će napustiti posao, neki mu to reću u lice, a 23-godišnjak u njemačkom Engelskirchenu odlučio se na radikalnu metodu. Uzeo je šefovu Ford Fiestu, krenuo je na cestu i vozio je toliko brzo da su ga kamere snimile dvadeset puta. Pritom je jeo kebab, pokazivao srednji prst kameri, a najviše izmjerena brzina bila mu je 127 kilometara na sat na cesti na kojoj je ograničenje 70 kilometara na sat.

U prvom trenutku policija je bila bespomoćna, jer je automobil kupljen na leasing, a nosilac je bila rentakar kuća koja je propala. Policija nije mogla pronaći ugovor, ali nepoznanica je razriješena brzo. Službenik općinskog ureda pronašao je traženu Fiestu na parkingu i policija je pronašla firmu u kojoj rade šef i radnik osvetnik. Uvidom u fotografije pronađen je i vozač, koji je priznao da je namjerno vozio prebrzo.

No, njemu se ne piše dobro, jer se na gotovo svim fotografijama vidi njegovo lice.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...