DODIK UPUTIO PISMO PODRŠKE: "Duboko me potresla vijest o razornom potresu"

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik naveo je u pismu podrške predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću da ga je duboko potresla vijest o razornom zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku i doveo do ljudskih stradanja i proizveo ogromnu materijalnu štetu.

  • Društvo

  • 29. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 2

"Koristim ovu priliku da Vam iskažem izraze mog saosjećanja i podrške u savladavanju ove katastrofe koja je Vašu zemlju pogodila dok ste se, kao i ostatak svijeta, borili sa pandemijom", naveo je Dodik.

Istaknuo je da sa žaljenjem posmatra slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske, saopšteno je iz kabineta.

"Izraze našeg saosjećanja molimo da prenesete povrijeđenim građanima Vaše zemlje sa željom za brzim oporavkom, a porodicima nastradalih iskreno saučešće", naveo je Dodik.

Hrvatsku je danas pogodio snažan zemljotres, jačine 6,3 stepena po Richteru, a epicentar je bio tri kilometra od Petrinje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...