SNAŽNA EKSPLOZIJA U GLAVNOM GRADU: Oglasili se iz MUP-a Kantona Sarajevo...

Kako je navedeno, sinoć je u 23.10 sati obaviještena Peta policijska uprava da je u Rustempašinoj ulici, općina Ilidža, došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

  • Hronika

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

Povrijeđenih osoba nije bilo u eksploziji koja se dogodila sinoć oko 23 sata na Ilidži, saopćeno je jutros iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Kako je navedeno, sinoć je u 23.10 sati obaviještena Peta policijska uprava da je u Rustempašinoj ulici, općina Ilidža, došlo do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave.

”Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je došlo do oštećenja na ugostiteljskom objektu, kao i na putničkim motornim vozilima marke VW Golf VII, vlasništvo J. H. iz Sarajeva, marke BMW, vlasništvo A. U. iz Sarajeva, i marke Nissan Qashqai, koje koristi M.A.F.S. iz Libije”, saopćeno je.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na mjestu događaja su obavili službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rasvjetljavanje i dokumentovanje navedenog krivičnog djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...