SASTALI SE MUZUR, ČAMPARA I SELIMOVIĆ: Sigurnost građana prioritet...

Dogovoreno je da se svi kapaciteti Općine stave na raspolaganje kako bi sigurnosna situacija bila podignuta na najviši mogući nivo.

  • Društvo

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova FBiH Aljoša Čampara i komesar MUP-a KS Nusret Selimović posjetili su novoizabranog načelnika općine Ilidža Nermina Muzura. Razgovarali su o aktuelnoj sigurnosnoj situaciji na području općine Ilidža, sa posebnim fokusom na migrantsku krizu i migrantski centar u Blažuju. 

Dogovoreno je da se svi kapaciteti Općine stave na raspolaganje kako bi sigurnosna situacija bila podignuta na najviši mogući nivo.

"Naredne sedmice nastavljamo sastankom sa ministrom sigurnosti BiH Selmom Cikotićem. Želimo najbolju komunikaciju i koordinaciju sa svim nivoima vlasti kako bismo mogli uraditi najbolje za naše sugrađane", napisao je na svom FB profilu Nermin Muzur.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...