HALID BEŠLIĆ OTKRIO SVE: "Poželio sam se posla, dane provodim na relaciji..."

O tome ima li planove za narednu godinu, rekao je da ima te da “čeka da se vratimo u šine”.

  • Show

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 3

Popularni bh. pjevač Halid Bešlić govorio je za emisiju "Dan uživo" te gledaocima N1 poželio zdravlje, jer je zdravlje, kako je naveo, najbitnije. Dodao je kako će, kada ima toga, biti i sreće.

Za N1 je rekao da je 2020. godina bila, što se tiče posla, nikakva.

“Bio sam bez posla, nisam se odmorio nego preodmorio i s te strane sam prezadovoljan. Ne bih si mogao priuštiti ovakav odmor da nije bilo ovoga, a s druge strane, poželio sam se posla, tako da sam željan novih izazova“, rekao je Bešlić.

Dane je provodio na relaciji Sarajevo – Romanija, svaku večer je, kako je kazao, bio kod kuće uz televiziju ili knjigu.

“Jedino što sam uspio tokom ove godine je uraditi novi spot s Dženanom Jahićem. To je bilo na njegovu inicijativu“, rekao je.

O tome ima li planove za narednu godinu, rekao je da ima te da “čeka da se vratimo u šine”.

“Voz koji je iskočio iz šina, to je normalan život. Posao očekujem možda od marta ili aprila da se počne raditi“, izjavio je za N1.

A gledaocima N1 je poželio: “Zdravlje, samo zdravlje! Čim ima zdravlja, bit će i sreće i svega.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...