BEKUTA ZAPRIJETILA MUŽU KOJI JE U BOLNICI: "Razgovaraćemo kad dođeš kući"

Srbijanski političar Milutin Mrkonjić prve dane nove godine provodi bolnici zbog obostrane upale pluća.

  • Estrada

  • 03. Jan. 2021  03. Jan. 2021

  • 0

Mrkonjić je rekao da se odlično osjeća i da mu društvo pravi dugogodišnji kolega koji se nalazi u sobi pored njegove.

"Dobro sam, odlično sam. Sada idem kod Borisa Tadića da pravimo koaliciju. On je soba pored mene. Ovde imaju veoma lepe sestre. Ne mogu da im vidim lice, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu. Nije im lako i trebaju svi da budu svesni koliko je ova pandemija opasna. Trudim se da slušam sve što mi kažu doktori. Telefon ne prestaje da mi zvoni. Svi me zovu da pitaju kako sam. Ljudi se zabrinuli", izjavio je Mrkonjić za beogradski "Blic".

Ana Bekuta nije mogla da ostane imuna na Mrkonjićev komentar u kojem je pohvalio “lepe medicinske sestre”, pa mu je odmah stavila do znanja da malo pripazi. "Milutine, razgovaraćemo o ovim lijepim medicinskim sestrama kad dođeš kući", napisala je šaljivo pjevačica na Twitteru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...