STRAŠNE TRAGEDIJE NE PRESTAJU DA SE NIŽU: U nepunih mjesec dana sahranio je sina i kćerku, a poznati voditelj sada vodi borbu za vlastiti život!

Čuveni američki voditelj Larry King hospitalizovan je nakon što je testiran pozitivno na koronavirus.

  • Estrada

  • 03. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

Kako navodi britanski list, King (87) koji je poznat po intervjuima emitovanim na CNN-u, prebačen je u bolnicu nakon što je jedan od gostiju njegove emisije hospitalizovan u Los Angelesu.

Navodno, Larry je u prošlosti imao probleme sa zdravljem, poput srčanog udara, raka pluća i prostate, kao i dva tipa dijabetesa.

Ono što je problematično jeste da članovi njegove porodice ne mogu da ga posjete u bolnici.

Podsjetimo, on je nedavno doživio veliku porodičnu tragediju, kada je u periodu od samo tri nedjelje izgubio i kćerku i sina.

It is with sadness and a father's broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and...

Posted by Larry King on Saturday, 22 August 2020

- Sa tugom i slomljenim očevim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dkjce, Andyja Kinga i Chaye King. Oboje su bili dobre i ljubazne duše i beskrajno će mi nedostajati.

Andy je preminuo iznenada od srčanog udara, 28. jula, a Chaya je preminula 20. avgusta, nedugo nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...