RADE ŠTA GOD POŽELE I NIŠTA IM NE MOŽEŠ: Iz "Arene" otkrili zbog čega njihovih kanala više nema u ponudi "Telemacha"

"Telemach BH" od 1. januara ne emituje više kanale "Arene Sport" u Bosni i Hercegovini.

  • Zabava

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

Mnogi korisnici su tako ostali bez prijenosa velikih sportskih događaja, a o svemu se danas oglasila "Arena Channels Group".

U saopćenju koje su izdali, ističu da je "Telemach" jedini odbio produžetak saradnje s ovom kompanijom. "'Arena Sport' kao lider među sportskim kanalima u proteklom periodu na tržištu kako kompletne regije, tako i Bosne i Hercegovine, a posebno u posljednje dvije godine, investirala je značajna finansijska sredstva u poboljšanje kvaliteta sadržaja koje emituje u svom programu.

Program je tako obogaćen kupovinom najjače košarkaške lige na svijetu NBA te produžavanjem ugovora za najpopularnija domaća fudbalska takmičenje u regiji - M:tel Premijer liga BiH, Superligu Srbije i Hrvatsku nogometnu ligu koje će gledaoci moći pratiti i u narednim sezonama na kanalima 'Arena Sport'. Kao kruna ovih investicija, produženi su i ugovori s UEFA-om za najelitnije fudbalsko takmičenje svijeta Ligu šampiona, kao i Ligu Evrope, te novo natjecanje - Konferencijsku ligu koja počinje sljedeće sezone. Sve tri navedene lige zajedno 'Arena Sport' će prenositi i u naredne tri sezone."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...