KAO BAMBI NA LEDU: Pogledajte kako je ribar spasio bespomoćnu srnu

Dirljivi snimak hrabrog ribara sigurno će vam uljepšati dan.

  • Šareni svijet

  • 04. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

Bransen Jackson, porijeklom iz savezne američke države Utah, sa prijateljem je bio na izletu tokom kojeg su lovili ribu na ledu. Iznenada su na jezeru Panguitch ugledali mlado lane, kako se bori da ostane na nogama dok pokušava hodati po skliskom ledu. Hrabri Jackson rizikovao je vlastiti život kako bi pomogao bespomoćnoj životinji.

Zahvaljujući hrabrom činu ovog čovjeka, koji je po zanimanju vatrogasac, lane je spašeno, a dirljivi snimak obišao je svijet. Možete ga pogledati ispod. 

 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...