MUŠKARCI, PAŽNJA: U ovim zemljama žive NAJLJEPŠE ŽENE NA SVIJETU!

One imaju obline, ali nisu gojazne i izgledaju kao da se sunčaju tokom cijele godine. Jedan od aduta im je tajnovitost, koja izuzetno privlači muškarce.

  • Žena

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 1

Ukoliko se pitate u kojim državama ćete vidjeti najljepše žene na svijetu, čekirajte ovu listu.

Švedska

Šveđani, bilo da se radi o muškarcima ili ženama, važe za najljepšu naciju na svijetu. Žene su visoke i vitke, plave, pametne, prijateljski nastrojene i obrazovane. Ovo je vjerovatno najbolje mjesto ako tražite lijepu i pametnu djevojku.

alt

Argentina

Ova zemlja je poznata po fenomenalnim plažama, ali i po prelijepim ženama. Argentinke su visoke, moderne, otvorene i nevjerovatno romantične. Pored toga uglavnom govore engleski sa teškim akcentom, što oduševljava većinu muškaraca.

Ukrajina

Zapanjujuća ljepota Ukrajinka muškarce privlači kao što pčele privlači med. Najbolje je da posjetite Kijev, Odesu ili obalu Crnog mora. Ukrajinke nisu većinom plave, kao što je slučaj sa Ruskinjama, pa je samim tim izbor veći.

Rusija

Plave oči, svijetla kosa, vitkost i inteligencija su im zaštitni znak. Na prelIJepe Ruskinje nećete naići samo u Moskvi. Kada odmaknete od glavnog grada, možete vidjeti i egzotičnije primjerke.

alt

Tajland

One su istovremeno stidljive, ali i prijateljski nastrojene. Tamnija koža, savršen ten i sjajna kosa oduševljavaju muškarce koji Tajland posećuju uglavnom tokom zime.

Nizozemska

Holanđanke su zaista visoke. Prosjek je i iznad 172cm. Ne morate da brinete kako će reagovati kada im priđete, jer važe za žene koje lako sklapaju prijateljstva.

Liban

Najljepše žene u ovom dijelu svijeta ćete videti u Libanu. One imaju obline, ali nisu gojazne i izgledaju kao da se sunčaju preko cijele godine. Jedan od aduta im je tajnovitost koja izuzetno privlači muškarce.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...