HRVATSKI MEDIJI O BOSANCIMA VELIKOG SRCA: „Naši susjedi veliki humanitarci, stigla pomoć s druge strane granice" (FOTO)

U utorak u poslijepodnevnim satima donacije su stigle do Petrinje te će biti raspoređene po pogođenim područjima.

  • Društvo

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

U Petrinju je iz Velike Kladuše stigao konvoj kamiona s građevinskim materijalom za popravke domova. Brojni poduzetnici iz Velike Kladuše također su odlučili pomoći i donirajući svoje usluge, javlja hrvatski portal 24sata.hr.

24sata

Foto: Radio Velika Kladuša

24sata

Foto: Radio Velika Kladuša

- Suosjećajući s ljudima koji su izgubili svoje domove, ovim putem odlučili smo da damo naš doprinos tako što ćemo donacijom građevinskog materijala i druge robe podržati projekt obnove u Petrinji kako bi se što prije stvorili uvjeti za nastavak normalnog života i povratak porodica u njihove domove - rekao je za Radio Velika Kladuša jedan od poduzetnika Rasim Kendić.

Donacije svakodnevno stižu iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, a poduzetnici iz Bosne i Hercegovine tako su samo pružili ruku pomoći Hrvatskoj i oštećenim područjima.

24sata

Foto: Radio Velika Kladuša

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...