A, SVE JE POČELO U BIJELJINI: Sofija i Luka Jović otkrili u kakvom luksuzu žive, u raskošnu vilu uložili su bogatstvo

Veliko imanje nalazi se u Španiji, a Sofija se svakodnevno na društvenim mrežama hvali u kakvom luksuzu živi.

  • Estrada

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Atraktivna srbijanska manekenka Sofija Milošević (30) i njezin zaručnik, nogometaš Luka Jović (22), koji igra za Real Madrid, nedavno su dobili sina Alekseja.

Prije nego što je sin došao na svijet, Sofija i Luka preuredili su luksuznu vilu. Srbijanski mediji pišu kako je par uložio stotine hiljada eura u svoj novi dom, a manekenka je bila zadužena za estetski dio. 

 24sata

Foto: Instagram

Veliko imanje nalazi se u Španiji, a Sofija se svakodnevno na društvenim mrežama hvali u kakvom luksuzu živi. Nedavno je pokazala i kupatilo, a brojni pratioci komentirali su kako je veće od njihove sobe. 

- Biti majka najbolja je uloga na svijetu. Naučio si me što je bezuvjetna ljubav. Volim te najviše i sretna ti tri mjeseca - napisala je manekenka. I dok su neki fanovi komentirali malenog Alekseja, drugi su pisali kako zavide Sofiji na skupocjenoj nekretnini u kojoj živi. 

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...