PUKLA TIKVA: Slavni par već mjesecima ne živi zajedno, brak im je na rubu propasti zbog njegovih sramnih izjava...

Poznati reper i reality zvijezda u posljednjih su nekoliko mjeseci u zahlađenim odnosima zbog sramotnih javnih istupa koje je Kanye West izvodio tokom kampanje za predsjednika SAD-a.

  • Show

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Otkako se reper Kanye West kandidirao za predsjednika SAD-a i u jednom od govora iznio privatne stvari iz svoje porodice, njegova supruga, reality zvijezda Kim Kardashian bila je tim potezom jako povrijeđena. Njegovi sramotni javni istupi doveli su njihov brak do ruba. Kayneove emotivne i nagle epizode zapravo su posljedica bipolarnog poremećaja od kojeg pati već nekoliko godina.

Kako navode strani mediji, Kim živi u Los Angelesu sa njihovo četvero djece, dok Kanye vrijeme provodi na svom ranču u Wyomingu. Prihvatili su da je njihov brak uskoro gotov te ne planiraju u budućnosti živjeti zajedno. Odvojeno žive već nekoliko mjeseci i njihovi životi se ne isprepliću kao prije.

Ipak, oni pokušavaju uvjeriti sve da su uredu, iako neki izvori tvrde da je Kim već pripremila papire za razvod i da čeka pravi trenutak da napusti repera.

Nakon Kanyeovog ispada, on i Kim proveli su neko vrijeme na odmoru kako bi pokušali spasiti brak, ali čini se da tu ima dubljih problema nego što su mislili.

"Kim je isplanirala cijeli razvod, ali čeka Kanyea da dođe k sebi nakon posljednje ‘epizode‘", rekao je izvor za strane medije. U braku su dobili kćerke North i Chicago te sinove Saint i Psalma. Sada su oboje fokusirani na svoje ciljeve i ne provode mnogo vremena zajedno.

"Kim čvrsto vjeruje da može napraviti promjenu što se tiče reforme zatvora. To je njezina strast. Porodica je jako ponosna na nju", rekao je izvor. Kim je, naime, nedavno lobirala kod američkog predsjednika Donalda Trumpa da ublaži kaznu Brandonu Bernardu koji je 2000. kao tinejdžer osuđen za ubistvo, ali ga je vlada ipak pogubila.

Kanye se, pak, ne namjerava vratiti u Los Angeles, što Kim itekako odgovara, a s djecom reper komunicira videopozivima i telefonski.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...